ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πολιτική επιστροφών-αλλαγών

Όλα τα προϊόντα της megalight.gr κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ή είναι σαφώς εξατομικευμένα αφού καταχωρείτε εσείς την διάσταση και τα υπόλοιπα κριτήρια  που εσείς επιθυμείτε . Σε αυτά δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σύμφωνα με την γενική γραμματεία καταναλωτή.

Η εταιρία περνά από ποιοτικό έλεγχο όλα της τα προϊόντα πριν την αποστολή τους αλλά επιφυλάσσεται για τυχόν ελαττωματικές παραγγελίες.

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό / κατεστραμμένο ή λανθασμένο προϊόν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310862543  για να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το ελάττωμα, καθώς και τουλάχιστον μία εικόνα, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά. Εικόνες μπορεί να προσαρτηθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Σε περίπτωση που το δέμα σας έφτασε κατεστραμμένο μηντο παραλάβετε, επιστρέψτε το δέμα στον υπάλληλο της courier αμέσως και να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας στο  2310862543 , και αναφέρετε το πρόβλημα της συσκευασίας. Εμείς με την σειρά μας θα επικοινωνήσουμε με την συνεργαζόμενη courier εταιρία για αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση χτυπήματος/σπασίματος και οποιουδήποτε ατυχήματος του προϊόντος.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος από την μεριά της εταιρείας μας, επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης με τα έξοδα αποστολής.